Monday, March 29, 2010

who wanna share the button ???


huft....i'm back !!! the holiday is over. i'm back from my home town without any photo of my city that i wanna share. i'm sick during my holiday trip and busy playing with my lovely handsome nephew ZIO. he's almost 2 years old and always wanted my attention all the time. so, no culinary trip, no photo session, no art work doing at home. just have fun in home with my mom, dad, lil brother n little sister and the cutes ZIO. tired but fun fun fun !!!

oohh... i made a button to share if you wanna to put my botton on ur blog wall. only one button yet, i have a plan to make the colourfull button ones. i think sharing the button is more fun that just sharing the link. it's like take your favourite poster in ur room wall. i put some of my favorite button in my blog, my fav is elsie cake, lovely button. to make the button is so easy, just save your design (don't too large) in photobucket or else and show up your botton and the link from blogger setting. voila...!!!

u can have the easy tutorial in here

so...make the button of yours and share with mine...


xoxo

aphrodita

11 comments:

judith chen said...

aku mau kk, tp baru mau mese vector buat dijadiin icon button huhehe..wait me ya :)

aphrodita wibowo said...

oke jude, aku tunggu tar kita ganti linknya ma button,huhuy...

*hey jude is my fav song of beatles, i'm sorry to call u jude,hehe....*

judith chen said...

okayyyyy :D

ngga papa kk, tmn2 aku yg bule jg manggilnya jude hehe :)

ideku handmade said...

ditaa... aku udah bikinn... ini button aku.. aku kirim lewat fb yaa...
kamu kasih tau punyamu secepatnya yah :)
thanks...

aphrodita wibowo said...

aku dah pasang button kamu pur...
link botton aku kan ada dibawah botton di blog aku pur...

judith chen said...

uda jadi nih kk item craft swapnya..minta alamatnya dong kak, via mail aja ya..ada item baru sih tp baru jd satu..ntar aku krm fotonya juga. thankyou kk :)

buttonku blm jadi yah, masi mesen desain sm temen :D ntar kl dah jadi aku kbrin^^

aphrodita wibowo said...

jude: waaaaa....yg buat kamu lom jadi jude...huhu...rencananya mo bikin plushes juga buat kamu, kalo kamu nggak keberatan...
aku tunggu buttonnya...

judith chen said...

apa aja boleh kk... :) ntar kl uda jgn lupa mail alamat kk biar aku bs krm yaaa^^

btw just FYI ini teacupnya kecil, seukuran cangkir normal. ini ada brg baru http://twitpic.com/1cam0s
bs jadi ky satu set sm cupnya..

ok nti kl uda jadi buttonnya aku ksh tau :)

aphrodita wibowo said...

jude aku dah imel kekamu ya, kasih alamat kamu balik ya, aku siapin plush lucu buat kamu, oia suka warna apa?

judith chen said...

aku suka warna ungu,soft pink,cherry/maroon kk :) btw gmbr onigirinya uda kukrm via mail sm addressku jg yaa, thankyouu xD

aphrodita wibowo said...

oke jude, aku dah bales imelnya nggih...