Friday, July 16, 2010

hangin plush doll...!!!

Hello guys...thank's God it's friday...
let me just introduce to ya this hangin plush doll (rock star chick edition)...!!!
i named it with a rock star chick that i adore.

this is a plush doll that made by a blacu and cotton fabric that i draw it with a fabric marker. u can hangin this doll in your mirror, ur car, ur bag, ur chrismast tree, or in everywhere u like... and this is can be the gift for someone special or fit in your birthday goodie bag...
the good things is i can make it customize as you like it.

the size is about 20cm.
and the price is @Rp 20.000,-

this is just the 'lil view, u can check the good size pic in my blog shop HERE !!!

allanis morrisette, zooey dischanel, janis joplin !!!

ashlee simpson, amy lee, hayle william !!!

gwen steffani, pixie lott, karen o, dolores o'riordan !!!

avril lavign, meg white !!!


so let me know if u want it,
leave the comment or e-mail me,
or call and text me in 08156618064


xoxo

dita

8 comments:

designer said...

lutuuuuu! ^^
thumbs up!!

aphrodita wibowo said...

merci merci merci....

afini dwinastary said...

Hihi lucu jg =) kenalan yuk!
saya Fini ,,
kamu kuliah dimana?

aphrodita wibowo said...

hallo fini...
aku kuliah di jogja tapi udah lulus 3 tahun lalu,hehe...
fini kuliah dimana..???

xoxo

Anonymous said...

mba, itu bonekanya cuman yang ada disana aja ya? maksudku ga bisa bikin sesuai desain yang kita mau. makasih :)

aphrodita wibowo said...

bonekanya bisa pesan sesuai gambar dan size sesuai yg kamu pengen... tinggal email dan attach gambar aja ke cemprut@gmsil.com...

xoxo

yenni said...

mbak dita.. aku copy image-nya y..buat di blog-ku...trus aku mau pesan dong..^^kemaren di pasar nova gak sempat...

aphrodita wibowo said...

yenni: oke, monggo. kalo mau liat di cemprut.co.cc aja. nanti imel aku di cemprut@gmail.com atau sms ke 08156618064.

xo