Monday, November 1, 2010

poelang kampoeng at cinangneng...!!!


yesterday me and Ay and Ay team original panarub friends goes to cinangneng, bogor. so fun fun fun, we take the poelang kampoeng tour and there's so much fun to do such, playin angklung n gamelan, dancin the sunda traditional dance, make traditional food nagasari, planting rice, bathing the biggy buffalo, croosing the river, make the puppet from cassava leave, coloring the farmer hat, and traditional games competition: dampu n enggrang. fun fun fun :) coz there's a lotta pic that i n Ay took, so i just select only few of my fav pict, here they are:







it's already november, i will post my belated monster halloween pouch latter after all this fatigue is gone gone from my body.

happy crafting y'all...!!!

xo
dita

10 comments:

Dewi Citra said...

yaii.. enaknyo.. foto-fot mas Ay-mu juga keren banget XD
psst, habis senang-senang yang tinggal memang pegel-pegelnya, mbak Dita

btw, kalo ada waktu, aku ada giveaway sampe hari kamis ini aja, linknya di sini ya :
http://childhood-obsessions.blogspot.com/2010/10/200-followers-25000-hits-giveaways_29.html

rebecca said...

lovely photos! and good choice for reading time magazine ;)

http://itscohen.blogspot.com/

Mi (なおみ) said...

pasti seru banget ya Dit .... ah kamu membuat aku iri dan semakin rindu to get my backpack .....

aphrodita wibowo said...

dewi: makasih ya dewei :) oops aku lom ikutan ya...oke segera menuju tkp :)

becca: thanks dear..

mi: hihi...ayo bolang angkat backpack mu lagi :p, desember mau berpetualang lg ke jogja, mau ikuuuut :p

yasuyassyash said...

waa~ blognyaa kereen..
aku follow yaaa
salam kenal

:D

aphrodita wibowo said...

terima kasih yasuuu..salam kenal juga :)

Angga said...

That sounds like tons of fun
Ah miss indonesia so much
Thanks for the comment
Now following
<3
http://reserveradefashion.blogspot.com

aphrodita wibowo said...

angga: thanks dear... come home dear, indonesia callin u :)

Angga said...

@ aphrodita: i wish i can...kangen banget deh sm makanan indo neh.... nanti kalau blog nya sudah besar pulang minta dibayarin bisa atau tidak yha....
hahahah...motivation i guess???

aphrodita wibowo said...

angga: untung aku nggak aplot foto menu makan siangnya: sayur asem, ayam kuning, ikan asin, tempe tahu, sambel ma lalapan n krupuuuukkk,hmmm...biar tambah kangen,hihi :p

ayo pulang-pulang InsyaAllah kalo udah besar nanti malah aku yg nyusul kesana,hehe...amieeen ;)