Sunday, April 17, 2011

i'm still here...!!!

yup, at Teraskota, mini booth in atrium :) i'm here until 10 pm and there's a workshop at 2 pm. if u wanna meet me just come, i'm not really comfy with the mall environment, too crowded for me,haha... u will know how i feel when u stay in the mall from 10 to 10,haha...

and oooh...how can i forgot last friday, it should be tuto but i'm really forgot, i owe u, owe u 2 tuto...gooosssshhh...

and for the next weekend i'm still in the same occasion in Teraskota but with different workshop, well let see... i will tell you about the workshop next :)

Happy Crafting Y'all...!!!

xoxo
dita

4 comments:

Sil Frebrian said...

yaowoooh...lucu2 bangettttt...:D
di show aku yg bulan mei (mother's day weekend), aku gak dibolehin jualan tas, krn nggak dpt quote...udh ada 2 org yg bikin tas. jadi aku fokus ke hair accessory sama plush animals.
btw, kl kamu yg jahit semua ini, salut deh ih....:)

aphrodita wibowo said...

hehe..iya nih semangat menjahitnya lagi membabi buta, seneng kalo itu buatan sendiri kalo pas mau diadopsi orang rasanya dag dig dug antara seneng san sedih,hihi... sukses buat show selanjutnya ya mbak :)

hello bleu said...

mbakk ditaaa lucuu..coba aku masih disana pasti udah temangsang ngendon..heheh
jayaa!!!

aphrodita wibowo said...

kiky iid: haha... gak papa ngendon lama-lama di mall kan asik sambil ngecengin cowok-cowok BSD, ooops :p