Tuesday, May 3, 2011

how i love the beatles...!!!

some of u maybe already know that how i love the beatles sooooo mucho mucho ;p let me tell you the short story about my feeling with beatles. from now on i will make a reguler post about how much i love the beatles. a short story between me and the beatles :)

i don't know since when, but since i was little my Umi and Upi (mom and dad) is a singer and band player, they sing some beatles song so i'm so familiar with it. i live in a small city (Rembang-central Java), it's so hard to find beatles album, my first beatles album is ONE album, it's like the greatest hits of them. i play it again and again, and i start fallin and fallin with them. and then i move to Jogjakarta to study and have little much money to save to buy another album of them,haha...but the complete beatles albums of mine is i get from my super lovely Ay ;p when we were married i wanna the "mas kawin" from him: beatles complete albums and book of beatles. and when he give it to me with his love so i said: I DO...!!! haha...love u Ay :)
this is Ay with all the pretty thing (srah-srahan) that he wanna give it to me :) and i think his fav thing is the beatles album that he hold :) and this this when he said the promise (ijab kabul) to married me, in front of the beatles albums,haha... how can i'm not gonna said: I DO, haha... Ben Sen Sevi Ay :)

just wait the other story about me and beatles, the song that i like, my fav beatles album, my fav beatle, and fun fact story about them :)

Happy Crafting Y'all...!!!

xoxo
dita

17 comments:

hello bleu said...

mbakkk ditaa kaliann romantiss seklaii...hikss jadi iri hahaha *secara ekek blm dapetin si mamas entah siapa itu nanti..aku harap dia juga bisa membawa srah srahan seperangkat mesin jahit, album tembang kenangan atau pance pondang dan kain bermotif ber meter meter huahahah maruk yaa :)

lov lov beatles too :)

ayokemari said...

romantisssssss :)
jadi ngiriiiyyy, hehehe

*mata berkaca-kaca nih

ayokemari said...

romantizzzz banget, jadi ngiriyyyy ih :)

*mataku berkaca-kaca nih

aphrodita wibowo said...

duo kiky n iid: hehe, karena waktu itu ditanya minta mas kawin apa ya tinggal bilang aja apa yg dimau,hihi, mumpung...
aku berdoa buat mamas mu nanti, moga dia sabar memenuhi permintaan mas kawin mu yg seabrek itu,haha, sekalian minta isi toko kain ajah ;p

piena: hehe, makasih ya, sini-sini aku lap air matanya :)

designer said...

haha aji mumpung ya dita ;p
btw itu siapa disamping bojomu pas lagi ijab kabul? hihihi
manglingi bangett!

aphrodita wibowo said...

mbak ina: tadinya nggak mau ngrepotin, tapi si Ay ngingetin, ya udah mau mau aja,hihi...
hihi, sebelahnya Ay tuh nyaingin KD, bedak tumpuk 13 lapis ;p

designer said...

hihihi eh aku ada award untukmuu http://featheringanest.blogspot.com/2011/05/inspiration-award.html

YNa said...

ga ngebayangin gimana Ay nyebutin ijab-nya. apa pake 'emas kawin tsb tunai!" (biar ga belibet) haha..
tp unik bgt, jd ga terlupakan ya :)

aphrodita wibowo said...

yna: nyebutnya lengkap semua mahar,hehe, Alhamdulillah nggak beribet, lancaaaar,hehe... ;p

dePerta said...

"oooo i need you love bebe..guess u know it's true..
hold me love...
ain't nothing but love babe eught days a week.."

mesti dulu lagu pacarannya ada acara lagu itu..
hihihi

...ooo what a beautiful love of you two ^_^

Hening Mahardhika said...

unik banget.... *ngiri*

salam kenal ya..

Saga Amelia said...

waahh sweet banget mbak, waktu resepsinya muter lagu2nya the beatles juga gak? pasti keren tuh..

ndutyke said...

You're MARRIED already??
I didnt know that until today! :)
Kukira dirimu masih gadis... Lha imut2 gitu sih...

aphrodita wibowo said...

dessy: haha... kalo aku pacarannya nyanyi sambil gitaran semua lagu beatles, ampe skarn juga,hihi ;p

hening: namanya lucu :) makasih ya :)salam kenal juga :)

mbak amel: bukan cuma pas nikah tapi juga jadi soundtrack of our life,hehe...

ndut: udah 4 tahunan lebih,hehe, nikah muda, hihi :)

stroberiHITAM said...

waaahhhhh congrats!!!
My mother is a huge fan of the Beatles n she has their complete album. kasetnya udah semua rusaaakkk jadi kupikir aku akan beliin complete album untuk beliau lagi, jadi inget setelah liat postingan ini. thanks!! hope the big four inspires your days more! <3

*Tea said...

what a cute and truely romantic love story!

beatles towel said...

Really Nice..
Appreciated.
Thank you.

beatles blanket